Debutantenbal & Esther

Dit is een reblog van een eerdere blogpost. Inmiddels is vier dagen na het verschijnen al een tweede druk van het scenario verschenen. Nog meer succes, Esther!
esthervanderkrol
JUNE 21, 2017 AT 06:08 EDIT
Ha Odile, wat leuk om deze foto hier te zien! Inmiddels is het (volledige) toneelstuk ‘Vuile was en witte lakens’ als boekje bij De Nederlandse Toneelbibliotheek verschenen. Zie mijn website voor meer informatie! Hartelijke groet, Esther

Odile Schmidt

image

Tijdens het Debutantenbal van Editio kwam ik ook de sympathieke winnares Esther van der Krol tegen die het meesterlijke scenario schreef dat won. Ze wilde wel op de foto. Haar vriendinnen die voor support meegingen naar de uitreiking waren even blij en uitgelaten als zijzelf. Op Editio kun je haar winnend scenario lezen. Let daarbij op het gebruik van subtekst: dat er iets anders staat dan gezegd wordt. Dit winnende scenario staat ook in het tijdschrift van Editio.

View original post

Advertisements

4 thoughts on “Debutantenbal & Esther

  1. Ik was die avond ook aanwezig in de Balie. Het blijft iets wonderlijks hebben, literaire bijeenkomsten: Al die mensen die het liefst dag in dag uit in hun eentje ploeteren achter een beeldscherm en vervolgens ontzettend veel energie en inspiratie krijgen door hun liefde voor het schrijven met elkaar te delen.

    Liked by 1 person

    1. Volgens Julia Cameron is het heel goed voor een schrijver (beeldhouwer, musicus, …) om regelmatig dit soort dingen te doen. Ik denk dat ze gelijk heeft dat dit soort avonden een soort voeding zijn die we nodig hebben om het op te brengen om alsmaar inspiratie te blijven hebben. Dus ja, ik ben het met je eens. Jammer dat ik je niet sprak.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s