Debutantenbal & Esther

image

Tijdens het Debutantenbal van Editio kwam ik ook de sympathieke winnares Esther van der Krol tegen die het meesterlijke scenario schreef dat won. Ze wilde wel op de foto. Haar vriendinnen die voor support meegingen naar de uitreiking waren even blij en uitgelaten als zijzelf. Op Editio kun je haar winnend scenario lezen. Let daarbij op het gebruik van subtekst: dat er iets anders staat dan gezegd wordt. Dit winnende scenario staat ook in het tijdschrift van Editio.

3 thoughts on “Debutantenbal & Esther

 1. Ha Odile, wat leuk om deze foto hier te zien! Inmiddels is het (volledige) toneelstuk ‘Vuile was en witte lakens’ als boekje bij De Nederlandse Toneelbibliotheek verschenen. Zie mijn website voor meer informatie! Hartelijke groet, Esther

  Liked by 1 person

  1. Wat leuk dat je reageert! Met plezier jouw winnend scenario gelezen. Inspirerend voor het schrijven van dialogen. Een aanrader voor de lezers van mijn blog om meer te durven en een idee te krijgen hoe je dat kunt doen.

   Liked by 1 person

 2. Reblogged this on Odile Schmidt and commented:

  Dit is een reblog van een eerdere blogpost. Inmiddels is vier dagen na het verschijnen al een tweede druk van het scenario verschenen. Nog meer succes, Esther!
  esthervanderkrol
  JUNE 21, 2017 AT 06:08 EDIT
  Ha Odile, wat leuk om deze foto hier te zien! Inmiddels is het (volledige) toneelstuk ‘Vuile was en witte lakens’ als boekje bij De Nederlandse Toneelbibliotheek verschenen. Zie mijn website voor meer informatie! Hartelijke groet, Esther

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s