Brandende liefde schrijfwedstrijd

Schrijven Online heeft weer een wedstrijd met als prijs een cursus naar keuze van Querido of boeken: schrijf een seksscène die niet plat, zoetsappig of cliché is in maximaal 500 woorden. Dat is best een uitdagende opdracht. Ik schrijf ze eigenlijk nooit, misschien is dit de aanleiding om het eens te proberen. Als het mislukt hoeft niemand het te weten…

3 thoughts on “Brandende liefde schrijfwedstrijd

  1. Puff, Lijkt me een hele uitdaging, om over dit onderwerp te schrijven. Ben zelf nogal behoudend om deze thema’s in mijn schrijfsels op te nemen. Het moet passen, denk ik. Maar het moet ook een doel hebben. Het kan toch niet zo zijn, dat het alleen als lokkertje voor de lezer bedoeld is. Bovendien is mij destijds eens geleerd, dat je schrijven dicht bij jezelf moet houden. En daar was, en ben ik het nog steeds helemaal mee eens. Mocht dit laatste niet beslist noodzakelijk zijn, het zij zo. En ik ga nu snel verder met het nadenken over de schrijfopdracht. Ben erg benieuwd hoe het zal gaan worden?

    Liked by 1 person

    1. Mee eens, het moet geen lokkertje worden. Toevallig las ik gisteren een seksscène naar mijn smaak, zonder expliciete woorden, smaakvol, poëtisch en verfijnd. Zoiets zou ik graag schrijven. In ‘de Wet van Moenk’ van Jaap Bos. Er wordt meer een sfeer geschetst.

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s